Nyheder​

Studietur til Portugal​

septemper 2019

Fogh & Følner Arkitekter har været på en inspirerende studietur til Portugal for at se projekter af arkitekter som Álvaro Siza, Eduardo Souto de Moura, Aires Mateus m.fl.

Projekterne tager alle afsæt i hver deres kontekst og formidler den gennem nøje udvalgte kig til landskabet, rumligt og materialemæssigt samspil med eksisterende bygninger og en udpræget sans for detaljer, farver og overflader.

Programmet ligger godt i tråd med Fogh & Følners egen arkitektoniske linje med fokus på stedtilpasning eller kontekstualisme, som forudsætter en omhyggelig indlevelse i det aktuelle steds ånd og den regionale byggetradition.

Vi har udvalgt nogle få fotos fra turen.

​Trelleborg

august 2019

Fogh & Følner Arkitekter er sammen med Strunge Jensen Rådgivende Ingeniører, Arkitekt Kristine Jensens Tegnestue, arkitekt MAA John Kronborg Christensen og Post.doc, PhD Arkæologi Anna Severine Beck blevet prækvalificeret til at give tilbud på totalrådgivning vedr. projektet ”Den genskabte borg”. 

Projektet er en del af NY TRELLEBORG OPLEVELSES & VIDENSCENTER og udbydes af Slagelse Kommune i samarbejde med Nationalmuseet.

Læs mere om Ny Trelleborg projektet her

​Ullerød Kirke Sognehus

august 2019

Fogh & Følner Arkitekter er sammen med Strunge Jensen Rådgivende Ingeniører og Lea Nørgaard landskab blevet prækvalificeret til at deltage i arkitektkonkurrencen om udformning af et nyt sognehus med tilhørende faciliteter og nære udearealer ved Ullerød Kirke.

Vi glæder os til samarbejdet. 

​Regan Vest

august 2019

Fogh & Følner Arkitekter er sammen med Christoffer Harlang Architects, Strunge Jensen Rådgivende Ingeniører, Lea Nørgaard landskab, Ulla Tofte (cand. mag., direktør for M/S Museet for Søfart) og Kjeld Vindum (arkitekt, lektor Kunstakademiets Arkitektskole) blevet prækvalificeret til at deltage i konkurrencen om en ny velkomstbygning med læringscenter og et samlet udstillings hovedgreb til REGAN Vest – Danskernes Koldkrigsmuseum.

Regeringsanlæg Vestdanmark (REGAN Vest) blev opført i allerdybeste hemmelighed i perioden 1963-68, 60 meter under jorden langt inde i Rold Skov. Anlægget blev fredet i 2014.

Projektet udbydes af Nordjyllands Historiske Museum.

Læs mere om REGAN Vest her.

​Nyboders byggeplads

juli 2019

Den 250 m lange byggeplads mellem Nyboders gule stokke midt i København er et imponerende syn. 

Fogh & Følner er totalrådgiver for Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse på projektet med den omfattende restaurering og modernisering af de fire fredede gule stokke i Suensonsgade, Haregade og Tigergade. Projektet er muliggjort med støtte fra A.P. Møller Fonden.

Siden projektets start i 2015 er der udført grundige forundersøgelser, opmålinger og arkivstudier. Den indsamlede viden har dannet overblik over de arkitektoniske og kulturhistoriske værdier i de enkelte huse, og grundlag for projektering af den gennemgribende istandsættelse, som nu er under udførelse. 

I sommeren 2018 fandt arkæologer fra Københavns Museum adskillige interessante fund i udgravninger mellem stokkene, som vidner om områdets mange historiske lag og fortællinger. 

Byggepladsen tilpasses løbende projektets faser. Senest er der rejst totaloverdækninger, så arbejdet med tagistandsættelsen nu kan udføres. 

Læs mere om projektet her

Fogh & Følner Arkitekter A/S  |  KULSVIERVEJ 150, 2800 kgs. lyngby  |  Tlf.: 4593 4020 |  CVR-NR. 10035961  |  FF@FOGH-FOLNER.DK