Nyheder​

​Nyboders byggeplads

juli 2019

Den 250 m lange byggeplads mellem Nyboders gule stokke midt i København er et imponerende syn. 

Fogh & Følner er totalrådgiver for Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse på projektet med den omfattende restaurering og modernisering af de fire fredede gule stokke i Suensonsgade, Haregade og Tigergade. Projektet er muliggjort med støtte fra A.P. Møller Fonden.

Siden projektets start i 2015 er der udført grundige forundersøgelser, opmålinger og arkivstudier. Den indsamlede viden har dannet overblik over de arkitektoniske og kulturhistoriske værdier i de enkelte huse, og grundlag for projektering af den gennemgribende istandsættelse, som nu er under udførelse. 

I sommeren 2018 fandt arkæologer fra Københavns Museum adskillige interessante fund i udgravninger mellem stokkene, som vidner om områdets mange historiske lag og fortællinger. 

Byggepladsen tilpasses løbende projektets faser. Senest er der rejst totaloverdækninger, så arbejdet med tagistandsættelsen nu kan udføres. 

Læs mere om projektet her

Fogh & Følner Arkitektfirma A/S  |  KULSVIERVEJ 150, 2800 kgs. lyngby  |  Tlf.: 4593 4020 |  CVR-NR. 10035961  |  FF@FOGH-FOLNER.DK